Hlohové víno

2 komentáre

  1. stefan kriván píše:

    Dobrý deň , mohli by ste mi poradiť ? všetko som robil podla vášho popisu , ale ked som prepasíroval hloh , tak z celej masy zostala velmi hustá vec , skoro ako huspenina. dá sa s tým niečo urobiť dakujem .

    • Paľo píše:

      Prepasírovať = v tomto recepte sa to myslí ako odšťaviť, buď cez záclonu, alebo lisom
      Je to zvláštne, hlohové víno som robil (síce nie podľa tohto postupu), ale nebol žiadny problém.
      Recept č.1 by mal byť v poriadku, ak ste to robili podľa receptu č.2, toho hlohu je tam dosť veľa v pomere k vode.
      K receptu č.2: môžete pridať ešte 3/4 vody, ktorú ste použili podľa receptu a ďalších 2/3 cukru (za 7 dní od začiatku kvasenia).
      Robili ste to podľa receptu 2? Môžete mi prosím poslať aj nejaké fotky? Pomôžete tým ostatným. Ďakujem.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Don`t copy text!